BBQ-Rezept: So gelingt das Brisket im Smoker

April 12, 2014 by  
Erschienen unter Grillen: Aktuelle News

BBQ-Rezept: So gelingt das Brisket im Smoker
Der begeisterte Griller mit einem Smoker im Garten sieht in der Rinderbrust hingegen einen zarten Hochgenuss. Wie kann das sein? Anstatt es zu zerkochen, rückt er dem “Brisket“ über 12 Stunden und mehr mit maximal 110 Grad Gartemperatur zu Leibe.
Read more on STERN.DE

Cannabis smoker banned from shed
Confirmed cannabis smoker Simon Redclift, 53, is faced with having his custom-made wooden shed dismantled and removed completely. Teetotal Redclift appeared at Cardiff Crown Court on Tuesday after admitting two drug-related charges. Judge David …
Read more on Belfast Telegraph

Not just a smoker's disease — Former NFL player raises awareness for lung
Screen Shot 2013-06-19 at 1.39.15 PM Lung cancer is often perceived as a smoker's disease. But a hard look at lung cancer diagnosis data reveals that 45 percent of patients with the disease are former smokers, and an additional 15 percent never smoked …
Read more on Peninsula Press

Ihre Meinung ist erwünscht

Teilen Sie uns mit, was Sie denken ...
und wenn Sie ein Foto hinterlassen wollen, dann schauen Sie bei gravatar vorbei!